Կարևոր խոհուրդներ և նրբություններ հայկական ավանդական այս համեղության պատրաստման համար:
1 կգ ընկույզ
2-3 դարչին
10-15 մեխակ
250 մլ դոշաբ
400 գ ալյուր
4 լ ջուր
1-1,2 կգ շաքարավազ
Այս բաղադրատոմսով ստացվեց 9 հատ 45 սմ երկարությամբ քաղցր շարոց:
Կարևոր խոհուրդներ և նրբություններ հայկական ավանդական այս համեղության պատրաստման համար:
1 կգ ընկույզ
2-3 դարչին
10-15 մեխակ
250 մլ դոշաբ
400 գ ալյուր
4 լ ջուր
1-1,2 կգ շաքարավազ
Այս բաղադրատոմսով ստացվեց 9 հատ 45 սմ երկարությամբ քաղցր շարոց: