Ամանորին ընդառաջ…պատրաստենք միասին առանց ճաքերի, փայլուն ու համեղ քաղցր շարոց (սուջուխ)…պատրաստման եղանակը իր բոլոր նրբություններով՝ տեսանյութում

Կարևոր խոհուրդներ և նրբություններ հայկական ավանդական այս համեղության պատրաստման համար:

1 կգ ընկույզ
2-3 դարչին
10-15 մեխակ
250 մլ դոշաբ
400 գ ալյուր
4 լ ջուր
1-1,2 կգ շաքարավազ

Այս բաղադրատոմսով ստացվեց 9 հատ 45 սմ երկարությամբ քաղցր շարոց:

Կիսվել սոց․ ցանցերում ՝
Megainfo.am