
Երբ ենթաստամոքսային գեղձն ունենում է խանգարումներ, դա մեզ ահավոր տհաճություն է պատճառում: Բայց կա մի հրաշալի բաղադրատոմս՝ ակնթարթային գործողությամբ, որը կազատի Ձեզ տհաճ զգացղությունից:
Եվ պատճառը կտավատի սերմերն են: Նրանք մեր ենթաստամոքսային գեղձի առողջության էլիքսիրն են:
Բաղադրատոմս ենթաստամոքսային գեղձի համար.
Կես բաժակ եռացրած ջրի մեջ եփեք մեկ ճաշի գդալ կտավատի սերմեր ցածր ջերմության վրա մոտ 5 րոպե: Այժմ պետք է վերցնեք կրակից և թրմեցնեք: Երբ թուրմն արդեն սառած լինի, խմեք այն ուտելուց կես ժամ առաջ: Այս արգանակը կարծես թե թեթև ժելե լինի:
Եթե ենթաստամոքսային գեղձի ցավերը շատ են, ապա այդպիսի ըմպելիքը խմեք օրական 2-3 անգամ:
Отправить ответ