Խառը թթուն հայկական սեղանների անբաժան մասն է կազմում
Ծաղկակաղամբ
Կաղամբ
կանաչ լոլիկ
Գազար
Բազուկ
Սխտոր
Սամիթի սերմ
Հատիկ սև պղպեղ
Դափնու տերև
Աղաջուր( 1լիտր ջրին պետք է ավելացնել2 ճաշի գդալ աղ և 1 թեի գդալ շաքարավազ)
Խառը թթուն հայկական սեղանների անբաժան մասն է կազմում
Ծաղկակաղամբ
Կաղամբ
կանաչ լոլիկ
Գազար
Բազուկ
Սխտոր
Սամիթի սերմ
Հատիկ սև պղպեղ
Դափնու տերև
Աղաջուր( 1լիտր ջրին պետք է ավելացնել2 ճաշի գդալ աղ և 1 թեի գդալ շաքարավազ)